top of page

De mobiele bar. 

Ben je opzoek naar koffie op locatie voor een feestje of evenement? Bij ons vind je het leukste koffiebarretje voor jou event! Of je nu een tuinfeestje, bruiloft of opening van een nieuwe zaak organiseert, het begint allemaal bij een lekker kopje koffie. 

 

Waarom Svens mobiele bar? Naast koffie op locatie hebben wij natuurlijk ook onze espressobar waar wij dagelijks lekkere koffie zetten met onze vers gebrande koffiebonen. Met onze mobiele bar verander je zo iedere ruimte zelf in een gezellige espressobar.

image2.jpeg

HOE GAAF...DIE BAR OP WIELEN.

...Voor allerlei mogelijkheden rijden wij hem naar jou toe! 

Bruiloft.

Evenementen.

Feestje.

a3e053ba-f170-4534-a8a9-7c92f34946fe.JPG

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

62a6c249-e047-4207-8b51-f620744c722e.JPG

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Buitenfeestje.

Bedrijfsfeest.

Uitvaart.

IMG_1421_edited_edited_edited.jpg

Voorwaardes. 

De mobiele bar is te huren voor bijvoorbeeld evenementen, feestjes en uitvaarten. De prijs voor het huren van de bar gaat per uur, waarbij wij de onderstaande voorwaardes en mogelijkheden nastreven. Persoonlijk contact staat voorop, dus bel gerust en dan komen we er samen vast uit!  

Prijs
De prijs voor het huren van de bar, is afhankelijk van de wensen. Het huren van de bar is mogelijk vanaf een minimum van 2 uur en eigenlijk alles is inbegrepen...personeel, opbouw,afbouw, aankleding, koffie en zelfs een tweede kopje, heerlijk toch! 

Aantal personen 

De bar is mogelijk om te huren vanaf 25 personen en er is eigenlijk geen maximum. 

Koffie

In de bar serveren wij onze echte eigen Svens bonen, mogelijk als espresso, koffie, cappuccino...noem maar op. Wij maken het vers voor je! 

Extra mogelijkheden 
"Koffie met een kaal gat" zouden ze vroeger in Twente hebben gezegd. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke lekkernij erbij, maar wij bieden ook verschillende mogelijkheden in taartjes en bonbons om er een écht feestje van te maken! 

Mail of bel ons voor extra informatie!

bottom of page