top of page

Wij. 

Wij, Sven en Zamora, heten u van harte welkom bij Svens, een espressobar in het voormalige pand van de ‘Van Benthem sigarenhandel’, aan de Grootestraat 30 in het centrum van Oldenzaal. Wij verheerlijken u graag met de lekkerste koffie, thee, huisgemaakte lekkernijen, ambachtelijke bonbons en meer! 

Onze espressobar heeft meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, hoe gaaf is dat! Daarom verkopen wij het ook via onze webshop...zo kan je er ook thuis van genieten! Toch een extra beleving? Wij staan in onze geweldige zaak in Oldenzaal ook dagelijks voor u klaar. Benieuwd naar meer over ons en ons toffe pand, lees lekker verder hieronder! 

foto samen.JPG

ECHT WAAR...SVENS IS DE BESTE.

Onze espressobar heeft 6 hele toffe prijzen in ontvangst mogen nemen, daar zijn wij natuurlijk mega trots op! 

In het jaar 2019 ontvingen wij 3 prijzen namelijk: winnaar gold award, winnaar gemeente Oldenzaal, winnaar provincie Overijssel.

In het jaar 2020 ontvingen wij eveneens 3 prijzen namelijk: winnaar gold award, winnaar gemeente Oldenzaal en de

2e plaats landelijke vakjury award in 'categorie koffiezaak' van de Nederlandse horecaprijzen.

image3.jpeg
Winnaar
Gold Award 2x
image0 (2).jpeg
Winnaar provincie
Overijssel + 2e plaats landelijke vakjury
foto award 2020.jpg
Winnaar gemeente Oldenzaal 2x
image0 (1).jpeg

Svens. 

Svens is ontstaan door onze eigen liefde voor koffie en taart natuurlijk. We zijn begonnen met een webshop in de verkoop van koffiebonen, maar misten daar toch het contact met onze gasten. Sven heeft toen een opleiding gevolgd tot barista en daarna zijn wij opzoek gegaan naar een mooi pand voor al onze ideeën. Via via kwamen wij bij het pand waar wij nu onze eigen espressobar hebben. Kom gezellig langs en geniet. 

Hmm...GENIETEN!

Ambachtelijk genieten bij Svens of thuis van Svens...heerlijk toch!

bottom of page